Επιστολή για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης Παλαιάς Φωκαίας

Επιστολή για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης Παλαιάς Φωκαίας
Σύλλογος

Μετά από το  συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας στις 11-03-2022 με θεμα ¨  προβλήματα ηλεκτροδότησης ΠαλαιαςΦωκαιας¨, ομόφωνα αποφασίστηκε να πράξουμε το αυτονόητο. Να αποστείλουμε επιστολή υπενθύμισης ,γνωστοποίησης σε εσάς. Όπως όλοι γνωρίζουμε κατά την διάρκεια της τελευταίας σφοδρής  χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή μας, εν έτη 2022 ο κύριος οικισμός της ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ και οι γύρω περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα για  δύο ημέρες, με αποτέλεσμα να υποφέρουν από τις  χαμηλές θερμοκρασίες  πρωτίστος άτομα τρίτης ηλικίας και παιδία. Αποτέλεσμα βέβαια αυτού του προβλήματος ήταν να μην είναι λειτουργικά ούτε τα νοικοκυριάαλλά ουτέ και οι επιχειρήσεις μας,  δεν θα θέλαμε να επαναλάβουμε και να αναλύσουμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν  γιατί σαν σύλλογος κοιτάμε το ΑΥΡΙΟ  ψάχνοντας  λύσεις και όχι θύτες .

     Για όσους δεν γνωρίζουν το πρόβλημα αυτό ήταν αποτέλεσμα της πτώσης ενός πυλώνα ηλεκτρισμού πάνω από την πρώην χωματέρη της Παλαίας Φωκαίας.

Το μείζον ομώς πρόβλημα και ο λόγος που μας αναγκάζει να προβούμε σε αυτήν την ενέργεια είναι  πως δυστηχώς μετα από τοσο καιρό  η βλάβη δεν εχει αποκατασταθεί.Με την μέθοδο bypass έχει δωθεί μια πρόχειρη λύση στο πρόβλημα.Είναι θεσμική μας υποχρέωση να σας τονίσουμε πως πλησιάζει το καλοκαίρι και το δίκτυο δεν θα ανταπεξέλθει. Για να αποφύγουμε πολύωρες διακοπές ρεύματος  και  πτώσεις τάσεως  που θα πλήξουν  τα νοικοκηριά και τις επιχειρησεις μας, ευελπιστούμε σε άμεσες ενέργειες από την πλευρά σας για την αποκατάσταση του τόσο πολύ σοβαρού αυτού προβλήματος.