Παλαιά Φώκαια – ΝΥΧΤΑ ΕΥΧΩΝ 9 12 22

Παλαιά Φώκαια – ΝΥΧΤΑ ΕΥΧΩΝ 9 12 22
Σύλλογος

Με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, παιχνίδι και μουσική γέμισε η Πλατεία Ελευθερίας της Παλαιάς Φώκαιας στις 9-12–2022 στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε .

Ως Σύλλογος, θελουμε να εκφράσουμε την χαρά και την ικανοποίηση μας που είμασταν αρωγοί αυτής της τόσο επιτυχημένης εκδήλωσης με αφορμή τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του τόπου μας . Στιγμές και εικόνες που τόσα χρόνια είχαμε ξεχάσει, ήρθαν να μας αποδείξουν την πραγματική αξία της ζωής.
Είναι υποχρέωση από μεριά μας να εκφράσουμε ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους τους φορείς που συνετέλεσαν στην υλοποίηση της γιορτής που οραματιστήκαμε.
Τόσο το ΝΠΔΔ «Αριστοδικος» , η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας όσο και η Κεντρική Διοίκηση του Δήμου στάθηκαν δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο με αποτέλεσμα οι πολίτες μας να νιώσουν την μαγεία των γιορτών.
Τα μέλη του συλλόγου μας για μια ακόμα φορά απέδειξαν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς πως είναι δίπλα μας σε ότι τους ζητηθεί και προάγουν την κοινωνική προσφορά των επαγγελματιών στον τόπο μας.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε την πολύ ουσιαστική βοήθεια ενός μέλους μας, της Ειρηλένας Παπαιωάννου ( Irilena’s creations )που ανέλαβε εξ ολοκλήρου την οργάνωση του χαμένου θησαυρού, καθώς και του Σολομώντα Τοπάλογλου που ως μέλος του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» ηταν δίπλα μας στην προετοιμασία αλλά και σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων του 1ου δημοτικού και Νηπιαγωγείου Π.Φώκαιας για την αμέριστη βοήθεια του και την Ελισάβετ Σαμλίδη ( ΠΑΤΑΤΟΥΦΑ ) που διασκέδασε αφιλοκερδώς μικρούς και μεγάλους.
Ευχαριστούμε τους «Προσκόπους Σαρωνικού/ 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σαρωνικού» για την συμμετοχή τους καθώς και τον Μέμο Ξυγκακη ( paraktios.gr ) ο οποίος ανιδιοτελώς και χωρίς οικονομικό όφελος κάλυψε την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου και την «ΝΥΧΤΑ ΕΥΧΩΝ».
Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αξίζει σε όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, που με την μεγάλη συμμετοχή τους βοήθησαν να έχει επιτυχία η εκδήλωση .
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην καταπληκτική χορωδία της κοινότητας Π. Φώκαιας ΑΡΜΟΝΙΑ που μας μάγεψε ακόμα μια φορά με τις μελωδίες της .

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Αβραμίδης και το ΔΣ του Συλλόγου Εμπόρων και Επιτηδευματιών Παλαιάς Φώκαιας σας εύχονται καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ