Το Accordo-Zucchero άνοιξε τις πόρτες του το 2008 και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στις υπηρεσίες ζαχαροπλαστείου, ζαχαρωδών, γλυκών και συναφών προϊόντων.
Από το 2011 μπήκε δυναμικά στο χώρο τής καφεστίασης και της μαζικής εστίασης δημιουργώντας σταδιακά ένα περιβάλλον οικείο προς τούς πελάτες του και ένα πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού που ως βάση είχε πάντα την ποιότητα των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών.
Με αγάπη και μεράκι για τη μαζική εστίαση εξελισσόμαστε συνεχώς και προσπαθούμε να προσφέρουμε τίς καλύτερες γευστικές εμπειρίες στους πελάτες μας.
Στο Accordo-Zucchero cafe& bistro θα απολαύσετε πραγματικά καλό καφέ, θα τον συνοδεύσετε με γλυκά δικής μας παραγωγής, θα γευτείτε τις εξαιρετικές κρέπες και βάφλες μας, θα δροσιστείτε με τα παγωτά μας και θα δοκιμάσετε τούς τέλειους λουκουμάδες μας.
Επίσης θα βρείτε έναν αρκετά ενημερωμένο κατάλογο φαγητού που περιλαμβάνει απολαυστικές πίτσες, φρέσκες σαλάτες, υπέροχες μακαρονάδες, ποικιλίες, burgers και πολλά άλλα παρασκευασμένα με αγάπη και με την καλύτερη ποιότητα υλικών.
Στόχος μας παραμένει ένας: η διατήρηση τής ποιότητας, τόσο των προσφερόμενων ειδών, όσο και τής φιλοξενίας των πελατών μας ώστε να απολαμβάνουν στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Click on button to show the map.